Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες - Συγκλονίζει ο Γιάννης Φουντούλης με τις δηλώσεις του για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Ολυμπιακοί Αγώνες – Συγκλονίζει ο Γιάννης Φουντούλης με τις δηλώσεις του για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Η ολυμπιακή ομάδα πόλο γιόρτασε τον θρίαμβό της στη σκιά των φρικτών πυρκαγιών που κατακαίνε τη χώρα από άκρη σ' άκρη

Μοναδική καλή είδηση μιας ημέρας τυλιγμένης στις φλόγες και γεμάτης από ανθρώπινο πόνο, ήταν ο θρίαμβος της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έναντι των Ούγγρων.

Οι Έλληνες αθλητές, αμέσως μετά τη νίκη τους έκαναν δηλώσεις στις οποίες ο ενθουσιασμός τους ήταν ξεκάθαρος (και απολύτως κατανοητός), όμως ακόμη και σε αυτή τη στιγμή της νίκης, ζήτησαν συγγνώμη από την κάμερα της ΕΡΤ για τους πανηγυρισμούς τους σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε:

«Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που εκδηλώνουμε, αλλά καταλαβαίνετε πως αγωνιζόμαστε για αυτό το πράγμα σε όλη μας τη ζωή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα τη γράψουμε. Όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα με τις φωτιές και τον πόνο που έχουν προκαλέσει. Δεν μπορώ να αφιερώσω την εμφάνιση, δεν νομίζω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για τις ανθρώπινες ζωές ή τις περιουσίες που χάνονται.

»Ελπίζω να περιοριστούν όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και να μην κινδυνεύσει άνθρωπος, ζώο ή η φύση περισσότερο. Έχω χάσει τα λόγια μου. Κανείς δεν έφερε εδώ την ομάδα μόνος του. Έχουμε κάνει ένα ολυμπιακό τουρνουά που δεν το φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Για να γίνει πράξη θέλει πολύ κόπο. Καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου και καταφέραμε να κάνουμε κάτι που θα μνημονεύεται και θα μας ακολουθεί για μια ζωή».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024