Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πρόσθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στην ελληνική συγκομιδή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το ασημένιο μετάλλιο.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του, καθώς νίκησε 9-6 την Ουγγαρία στον ημιτελικό και εξασφάλισε το πολυπόθητο ολυμπιακό μετάλλιο.
Πλέον η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα διεκδικήσει στον τελικό της Κυριακής (8/8) την κορυφή του κόσμου απέναντι στη Σερβία.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 20 χιλιόμετρα βάδην, καθώς τερμάτισε στην 8η θέση με 1:31:24 και βελτίωσε το φετινό ρεκόρ της.
Εξάλλου, στο ίδιο αγώνισμα, η Κυριακή Φιλτισάκου κατετάγη 29η με 1:36:51, στην πρώτη συμμετοχή της στη διοργάνωση, και η Παναγιώτα Τσινοπούλου 53η με 1:47:19, μένοντας αρκετά πίσω από τα ατομικά ρεκόρ τους.
Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ κατετάγη 36ος στα 50 χιλιόμετρα βάδην με επίδοση 4:12:49.
Τέλος, ο Γιώργος Πιλίδης ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον πολωνό Μαγκομεντμουράντ Γκαντζίεφ, στον πρώτο αγώνα του για τη φάση των «16» στα 65 κιλά της ελευθέρας πάλης, και αποκλείστηκε, ενώ κατετάγη 16ος στην κατηγορία.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.