Για τις πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα και τα ζώα που κινδυνεύουν ξέσπασε ο Σάββας Πούμπουρας μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.
Ο γνωστός παρουσιαστής είναι ενεργός φιλόζωος και έτσι αποφάσισε να ενημερώσει το κοινό του για τις ανάγκες των πυρόπληκτων ζώων, τονίζοντας ότι θα χρειαστούν φροντίδα για πολύ καιρό ακόμη.
Συγκεκριμένα ο Σάββας Πούμπουρας, είπε:
«Τα ζώα δε χρειάζονται φροντίδα για μία βδομάδα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερη. Όταν είσαι έτοιμος να φιλοξενήσεις πραγματικά κάνε την κίνηση. Ηδη υπάρχουν περιπτώσεις φιλοξενίας όπου άνθρωποι παίρνουν τηλέφωνο πίσω και λένε “ελάτε πάρτε το σκυλί κλαίει και φωνάζει”.
»Φοβάμαι ότι θα δούμε ζωάκια στους δρόμους μετά από λίγο καιρό, γιατί δεν θα μπορούν να τα αντέξουν άλλο στους χώρους τους αυτοί που τα φιλοξενούν.?
»Φυσικά υπάρχουν εθελοντές που με όλη τους την καρδιά θέλουν να βοηθήσουν! Θέλει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και υπεύθυνη απάντηση. Καλή δύναμη σε όλους»
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.