Ένα ακόμη καλοκαιρινό «χτύπημα» από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έρχεται μέσα από νέες φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα λευκό μπικίνι.
Σε mood καλοκαιριού βρίσκεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και δεν σταματά τις βουτιές και τις βόλτες στην παραλία.
Μετά τις σέξι εμφανίσεις της στις παραλίες της Μυκόνου, βρέθηκε στην Αθήνα και στα νότια προάστια και χαλάρωσε με μια βουτιά σε γνωστό resort στη Βάρκιζα.
Το okmag.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τη νέα εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην παραλία, όπου εμφανίστηκε με ένα λευκό μπικίνι μαγιό με μεταλλικές λεπτομέρειες που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.
Η γνωστή επιχειρηματίας που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε στο ριάλιτι «Η Φάρμα» πρωταγωνίστησε πριν από λίγο καιρό -μαζί και με την Ιωάννα Τούνη- και στη φωτογράφιση της Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα νυφικά που σχεδίασε.
Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας