Ξάνθη – Αγνοείται 21χρονος – Βούτηξε στα ορμητικά νερά του Νέστου
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο 21χρονος από τη Χρυσούπολη Καβάλας πήγε με 3 φίλους του να κολυμπήσει στον ποταμό Νέστο, στο ύψος της Γαλάνη
Συναγερμός έχει σημάνει από την Τετάρτη στην Ξάνθη, για τον εντοπισμό ενός 21χρονου αγνοούμενου. Ο νεαρός εξαφανίστηκε όταν βούτηξε στα ορμητικά νερά του ποταμού Νέστου και έκτοτε αγνοείται.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο 21χρονος από τη Χρυσούπολη Καβάλας πήγε με 3 φίλους του να κολυμπήσει στον ποταμό Νέστο, στο ύψος της Γαλάνης. Οι 2 νεαροί της παρέας σταμάτησαν στην ταβέρνα που υπάρχει κοντά στο σημείο, ενώ ο 21χρονος με τον άλλο φίλο τους πήγαν για βουτιές.
Ωστόσο, σύμφωνα με το newsit.gr, ο 21χρονος βούτηξε από ένα δέντρο που υπάρχει στο σημείο και έπεσε στο ποτάμι, χωρίς όμως να ξαναβγει στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Η παρέα του άρχισε να τον ψάχνει χωρίς αποτέλεσμα.
Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης και άνδρες της ΕΜΑΚ και ξεκίνησαν οι προσπάθειες εντοπισμού, ακόμα και με τη χρήση κανό από ομάδα εθελοντών.
Σήμερα, Πέμπτη, οι έρευνες συνεχίζονται από νωρίς το πρωί και όλοι καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τον εντοπισμό του νεαρού, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, καθώς το ποτάμι στο σημείο είναι βαθύ και τα νερά ορμητικά.
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή, απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες νερού από το φράγμα, με αποτέλεσμα η στάθμη του ποταμού να είναι υψηλή.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)