Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες – Η συγκλονιστική στιγμή της Τζόνσον - Τόμπσον

Ολυμπιακοί Αγώνες – Η συγκλονιστική στιγμή της Τζόνσον – Τόμπσον

Η Βρετανίδα αθλήτρια του επτάθλου, Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον χάρισε την πιο συγκλονιστική στιγμή μέχρι τώρα των Ολυμπιακών Αγώνων

Το δέκαθλο και το έπταθλο είναι με διαφορά από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά αγωνίσματα του στίβου. Όσοι ασχολούνται χαρακτηρίζονται ως υπεραθλητές, καθώς οι ικανότητες και οι αντοχές τους δεν περιορίζονται σε ένα άθλημα, αλλά επεκτείνονται σε πολύ περισσότερα.

Η Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον ανήκει στην κατηγορία των υπεραθλητών και το έδειξε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου χάρισε μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές έως τώρα της διοργάνωσης.

Η Βρετανίδα τραυματίστηκε στα μισά της κούρσας της στα 200 μέτρα, αλλά αρνήθηκε την βοήθεια των γιατρών και πήγε μέχρι τον τερματισμό κουτσαίνοντας. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2019 προδώθηκε από τον αχίλλειο τένοντά της, τον οποίο είχε χειρουργήσει τον περασμένο Δεκέμβριο.

Με το που έφτασε στον τερματισμό, όλες οι συναθλήτριές της έσπευσαν να την αγκαλιάσουν και να την παρηγορήσουν, με την Τζόνσον-Τόμπσον να κερδίζει το χειροκρότημα των λιγοστών ανθρώπων που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Ήταν η πρώτη μέρα του επτάθλου, με την κούρσα των 200 μέτρων να ολοκληρώνει το σημερινό πρόγραμμα. Η Βρετανίδα ήταν ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, αλλά δυστυχώς για εκείνη, η υποτροπή στον τραυματισμένο της αχίλλειο ήρθε την χειρότερη στιγμή.

Mέχρι να πάθει την ζημιά, η Τζόνσον-Τόμπσον ήταν στην τρίτη θέση της κατάταξης, 45 πόντους πίσω από την πρώτη Ναφισατού Τιάμ.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024