Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλο - Η Ουγγαρία και πάλι στο δρόμο της εθνικής ομάδας

Πόλο – Η Ουγγαρία και πάλι στο δρόμο της εθνικής ομάδας

Η Ουγγαρία αναδείχθηκε νικήτρια στον προημιτελικό με τη Σερβία (15-11) και θα βρει ξανά στο δρόμο της σε αυτό το ολυμπιακό τουρνουά την Ελλάδα

Μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρεμιέρα του ολυμπιακού τουρνουά πόλο, Ελλάδα και Ουγγαρία θα τα ξαναπούν, αυτήν τη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η εθνική μας ομάδα πήρε νωρίτερα την πρόκριση για την τετράδα, νικώντας εύκολα με 10-4 το Μαυροβούνιο, σε ένα ρεσιτάλ άμυνας που έδωσαν οι διεθνείς πολίστες.

Οι Μαγυάροι, από τη μεριά τους, επικράτησαν με 15-11 της Κροατίας στον τελευταίο προημιτελικό της ημέρας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο υπερδυνάμεις του παγκόσμιου πόλο.

Η Ουγγαρία ανέβασε ρυθμό από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, με τους Κροάτες να ξεκινούν καλύτερα και να κλείνουν προηγούμενοι την πρώτη περίοδο (2-3).

Η συνέχεια όμως ανήκε στους Μαγυάρους, οι οποίοι πήραν τα ηνία στο σκορ στο 15ο λεπτό με 6-5 και από τότε δεν τα έχασαν ξανά.

Το προβάδισμα της Ουγγαρίας είχε αυξητικές τάσεις από το τρίτο οκτάλεπτο και μετά, με το τελικό αποτέλεσμα να κλείνει στο 15-11.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάνχερτς με επτά γκολ, ενώ για τους Κροάτες βασικός κάτω από την εστία ήταν ο Μάρκο Μπίγιατς, νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Η Ελλάδα ήταν η νικήτρια στο μεταξύ τους παιχνίδι στην πρώτη αγωνιστική με 10-9, στέλνοντας από την αρχή το μήνυμα πως πήγε στο Τόκιο για κάτι μεγάλο.

Η Ουγγαρία έχει τρομερή παράδοση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετρά τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια (2000, 2004, 2008).

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024