Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 54χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του στην ταβέρνα του αδερφού της στη Λάρισα.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η απολογία του στον Ανακριτή.
Υπενθυμίζεται ότι η γυναικοκτονία έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης 3 Αυγούστου. Ο 54χρονος μπήκε στο καφενείο στην Σωτηρίτσα όπου βρισκόταν η 43χρονη σύζυγός του και την πυροβόλησε 8 φορές. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.
Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη είχε ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να πάρει διαζύγιο.
Της έδωσε τη χαριστική βολή με το περίστροφο
«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.
Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).