Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη - Μεταφέρθηκαν προληπτικά αντικείμενα αξίας από το Τατόι

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Μεταφέρθηκαν προληπτικά αντικείμενα αξίας από το Τατόι

Στο Τατόι βρίσκονται χιλιάδες κινητά αντικείμενα, όπως άμαξες, πολυτελή αυτοκίνητα, έργα τέχνης, έπιπλα - αντίκες και άλλα πολύτιμα αντικείμενα

Για λόγους προστασίας μεταφέρθηκαν κάποια αντικείμενα χτες το βράδυ από το Τατόι, όπου ως αργά βρισκόταν και η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, μετά την εσπευσμένη επιστροφή της από την περιοδεία της στις Κυκλάδες.

Αν και η καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη και στη γύρω περιοχή δεν άγγιξε τον εσωτερικό πυρήνα του πρώην βασιλικού κτήματος, η μεταφορά των αντικειμένων έγινε προληπτικά.

Το έργο της μεταφοράς ανέλαβε η Πολιτική Προστασία σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπως έγινε γνωστό χτες από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών πληροφόρησε ότι σε συνεργασία με το ΥΠΠΟΑ και την υπουργό, έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την προληπτική μεταφορά και απομάκρυνση έργων μεγάλης αξίας από το Τατόι.

Σημειώνεται ότι στο Τατόι βρίσκονται χιλιάδες κινητά αντικείμενα, όπως άμαξες, πολυτελή αυτοκίνητα, έργα τέχνης, έπιπλα – αντίκες και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024