Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στη Φθιώτιδα - Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβέστες

Φωτιά στη Φθιώτιδα – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβέστες

Ήδη οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις οποίες μετέχουν περισσότερα από 25 οχήματα και πάνω από 100 πυροσβέστες, όπως επίσης και πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, προσπαθούν να περιορίσουν τους κινδύνους από τη φωτιά.

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στα διάφορα μέτωπα που σχηματίστηκαν στην πυρκαγιά στο Λογγίτσι της Στυλίδας, έδιναν μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας οι πυροσβέστες μαζί με χωματουργικά μηχανήματα από το δήμο Στυλίδας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η δύσβατη περιοχή και η έλλειψη πρόσβασης, δεν επέτρεπε στις δυνάμεις να φτάσουν πολύ κοντά στα επικίνδυνα σημεία, ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική λίγο πριν τα μεσάνυχτα η εικόνα της φωτιάς ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τις πρώτες βραδινές ώρες οπότε είχε ενισχυθεί η ένταση των ανέμων.

Ήδη οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις οποίες μετέχουν περισσότερα από 25 οχήματα και πάνω από 100 πυροσβέστες, όπως επίσης και πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, προσπαθούν να περιορίσουν τους κινδύνους από τη φωτιά.

Τα 4 αεροσκάφη και τα 2 ελικόπτερα αποχώρησαν από το έργο της κατάσβεσης με το τελευταίο φως της μέρας και οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν τις εστίες αναζωπύρωσης, σε μία δασική περιοχή, χωρίς δρόμους και με λιγοστές δυνατότητες πρόσβασης ακόμη και για τα πυροσβεστικά οχήματα.

Σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι δυνάμεις της πυροσβεστικής από τη Φθιώτιδα και έχουν ενισχυθεί με πυροσβεστικά οχήματα και πυροσβέστες από τα Τρίκαλα, τη Λάρισα, το Βόλο, την Καρδίτσα, και την Λιβαδειά, ενώ συγκεντρώνονται και άλλες δυνάμεις, από την περιοχή της Θεσσαλίας.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024