Αποθέωσαν Τεντόγλου και Πετρούνια στο Ολυμπιακό Χωριό! (vid)
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου και ο «χάλκινος» Λευτέρης Πετρούνιας αποθεώθηκαν από την ελληνική αποστολή, όταν κατέφθασαν στο Ολυμπιακό Χωριό.
Η ελληνική αποστολή περίμενε με αγωνία τους δύο Ολυμπιονίκες, Μίλτο Τεντόγλου οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος και τον «χάλκινο» Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, προκειμένου να τούς χειροκροτήσει για την μεγάλη επιτυχία τους.
Οι δύο αθλητές με χαμόγελα στα πρόσωπά τους, μόλις κατέφθασαν στο Ολυμπιακό Χωριό, έλαβαν τα συγχαρητήρια των υπόλοιπων μελών που παραμένουν στο Τόκιο και ύστερα αποθεώθηκαν με συνθήματα.
Πρώτος κατέφθασε ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου και λίγη ώρα αργότερα, ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.