Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σωτηρίου – «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, με σωστό πλάνο μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα»

Σωτηρίου – «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, με σωστό πλάνο μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα»

Ο Κύπριος επιθετικός της Λουντογκόρετς, Πιέρος Σωτηρίου δήλωσε στην συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πως οι Ερυθρόλευκοι είναι μια μεγάλη ομάδα του ευρωπαϊκού στερεώματος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (3/8, 22:00) την Λουντογκόρετς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Πιέρος Σωτηρίου μίλησε για λογαριασμό των Βούλγαρων στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά η Λουντογκόρετς δεν είναι χαμένη από χέρι, καθώς με το σωστό πλάνο, μπορεί να κάνει την ζημιά στους Ερυθρόλευκους.

Όσα δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη Τύπου ο Πιέρος Σωτηρίου:

Για το παιχνίδι: «Αύριο περιμένω τον Ολυμπιακό πιεστικό. Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να σκοράρουμε. Ξέρουμε τη δυναμική των φιλάθλων του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός πως είχε σκοράρει με τον ΑΠΟΕΛ: «Ναι είχα σκοράρει. Πιστεύω με το σωστό πλάνο και καλή τακτική μπορεί να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το τι περιμένει από το παιχνίδι: «Όταν λέω θετικό αποτέλεσμα εννοώ πρόκριση στο 2ο ματς. Η Λουντογκόρετς είναι μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Όμως εξίσου μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024