Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ονιεκούρου έως το 2025 στον Ολυμπιακό

Ο Ονιεκούρου έως το 2025 στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ - Τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και δηλώνεται στην λίστα για τα ματς με την Λουντογκόρετς

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και τυπικά πλέον ο Χένρι Ονιεκούρου, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ.

Ο Αφρικανός winger ήρθε στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του, που είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Πειραιώτες.

To10.gr ήταν το πρώτο Μέσο που είχε αποκαλύψει το δυναμικό μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον 24άχρονο winger, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα διαβάσατε στο «10» ότι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια, που ο Αφρικανός βρίσκεται τόσο κοντά στον Πειραιά.

Μια σπουδαία μεταγραφή, που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και κάνει τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση, καθώς ο Χένρι Ονιεκούρου βρισκόταν στη μεταγραφική του λίστα τα τελευταία δύο χρόνια. Από σήμερα, ο 24άχρονος και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να αποκτούν έναν εξτρέμ τοπ επιπέδου.

Ενας ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Πορτογάλος, αφού είναι ταχύτατος και ικανότατος στο ένας εναντίον ενός. Ενας εξτρέμ από το κορυφαίο επίπεδο και μια μεταγραφή που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει από τις ελληνικές ομάδες.

Ο Χένρι Ονιεκούρου, μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους, τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και αναμένεται τις επόμενες ώρες να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών για τα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς, για τον γ’ προκριματικό γύρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς άσου, Χένρι Τσουκβουεμέκα Ονιεκουρού. Ο Νιγηριανός που γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1997 στο Λάγκος αποκτήθηκε από τη Μονακό, υπογράφωντας παράλληλα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Έχοντας περάσει πέντε χρόνια στην Aspire Academy ο Ονιεκουρού πραγματοποιεί το 2015 το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο με την Έουπεν. Τα 30 γκολ του σε 60 αγώνες με τους Βέλγους, προσέλκυσαν αρκετούς συλλόγους με την Έβερτον να αποκτά τα δικαιώματά του το 2017. Ο Νιγηριανός πέρασε τις επόμενες δύο σεζόν με τη μορφή δανεισμού σε Άντερλεχτ (28 συμ, 10 γκολ) και Γαλατασαράι (31 συμ. 14 γκολ), αντίστοιχα.

Καθώς δεν εξασφαλίζει άδεια εργασίας στην Αγγλία, ο Ονιεκουρού μετακομίζει στη Μονακό με την οποία αγωνίζεται για μισή σεζόν. Στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα δύο δανεισμοί στη Γαλατασαράι με την οποία πανηγύρισε συνολικά την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός Κυπέλλου.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι τώρα μετράει 12 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024