Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης που ακριβώς πριν ένα μήνα έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.
Ο γνωστός σεφ κράτησε στην αγκαλιά τους στις 2 Ιουλίου το αγοράκι του, που έφερε στον κόσμο η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και διανύει επισήμως την ομορφότερη περίοδο της ζωής του.
Σήμερα ο γιος του Άκη Πετρετζίκη – όπως είδαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram – κλείνει ένα μήνα ζωής και το ευτυχισμένο ζευγάρι θέλησε να φτιάξει μια τούρτα για να το γιορτάσει.
Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης απαθανάτισε τη σύντροφό του την ώρα της προετοιμασίας του γλυκού και θέλησε να την πειράξει δημόσια για τις μαγειρικές της επιδόσεις.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.