Μετά την απόσυρση της Σιμόν Μπάιλς από τους τελικούς της γυμναστικής στο άλμα γυναικών και στους ασύμμετρους ζυγούς, σειρά πήρε σήμερα (1/8) η αποχώρησή της από τον τελικό των ασκήσεων εδάφους.
Πλέον η απόλυτη κυρίαρχος της παγκόσμιας γυμναστικής από το 2013 καλείται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει αν θα πάρει μέρος στο τελευταίο αγώνισμα, αυτό της δοκού ισορροπίας, που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (10/8).
Η βρετανή Τζένιφερ Γκαντίροβα θα αντικαταστήσει την Μπάιλς στον τελικό των ασκήσεων εδάφους.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Με κορυφαίο τον Γιόκερες (δύο γκολ και ασίστ) η Άρσεναλ «λύγισε» εύκολα τη Φούλαμ (3-0) και πλέον βρίσκεται στο +6 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» όμως να έχουν δύο ματς περισσότερα.