Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες - Χάλκινο μετάλλιο για την Σβιτολίνα στο τένις

Ολυμπιακοί Αγώνες – Χάλκινο μετάλλιο για την Σβιτολίνα στο τένις

Ο Ελίνα Σβιτολίνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις, καθώς κέρδισε με ανατροπή την Έλενα Ριμπάκινα με 2-1 σετ.

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις των γυναικών βρήκε κάτοχο. Η Ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα κέρδισε την Έλενα Ριμπάκινα με 2-1 σετ και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η αναμέτρηση ήταν άκρως ανταγωνιστική, με τις δύο αθλήτριες να τα δίνουν όλα για το μετάλλιο.

Η Ριμπάκινα μπήκε καλύτερα και μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το πρώτο σετ. Η αθλήτρια από το Καζακστάν προηγήθηκε εύκολα με 1-0, κατακτώντας το σετ με 6-1 σε μόλις 28 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, η Σβιτολίνα βρέθηκε πίσω με μπρέικ, αλλά κατάφερε να το πάρει πίσω και να φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία. Τελικά το σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με την Ουκρανή να είναι πιο ψύχραιμη και να ισοφαρίζει σε 1-1 σε 61 λεπτά.

Το τρίτο σετ θα καθόριζε την χάλκινη μεταλλιούχο. Η Ριμπάκινα βρέθηκε μπροστά με 3-0 στα γκέιμ, αλλά και πάλι η Σβιτολίνα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει στον αγώνα.

Η Ουκρανή ανέκτησε τον έλεγχο και κατέκτησε το σετ με 6-4, καταφέρνοντας με ανατροπή να κρεμάσει το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος της. Ο αγώνας διήρκησε δύο ώρες και είκοσι λεπτά, ενώ να θυμίσουμε πως η Σβιτολίνα είχε αποκλείσει την Σάκκαρη στο 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Sports in

Ποια προϊόντα καθημερινής χρήσης συνδέονται με πολλαπλή σκλήρυνση και αυτισμό

Χημικά σε προϊόντα και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά - από απολυμαντικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής ως έπιπλα και ηλεκτρονικές συσκευές - πλήττουν τα ολιγοδενδροκύτταρα του εγκεφάλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024