Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες - «Έχω τα 13 πρώτα νέα επεισόδια του στα χέρια μου»

Άγριες Μέλισσες – «Έχω τα 13 πρώτα νέα επεισόδια του στα χέρια μου»

Ο Χρήστος Πλαΐνης αναφέρθηκε στον πολυαναμενόμενο τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, τις αλλαγές στη ζωή του Τόλια καθώς και την τρυφερή πατρική του σχέση με την Σοφούλα.

Μια συνέντευξη γεμάτη «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε ο ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης.

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς αναφέρθηκε στον πολυαναμενόμενο τρίτο κύκλο, τις αλλαγές στη ζωή του Τόλια καθώς και την τρυφερή πατρική του σχέση με την Σοφούλα.

Πως θα διαμορφωθεί ο χαρακτήρας του Τόλια στον επόμενο κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες»;

«Αυτό που εγώ γνωρίζω προς το παρόν είναι ότι ο Τόλιας θα είναι αντίθετος με το καθεστώς και το πραξικόπημα. Αυτήν τη στιγμή έχω μόνο τα 13 πρώτα επεισόδια στα χέρια μου.

Δεν έχω πλήρη εικόνα για το τι θα γίνει μετά και ποια θα είναι η πορεία του. Το αφήνω με πολύ μεγάλη αγάπη, εμπιστοσύνη και προσμονή στα χέρια των σεναριογράφων. Δεν ρωτάω και πολλά, γιατί μου δημιουργεί κι εμένα μια ευχάριστη έκπληξη το να παίρνω καινούργια κείμενα και να βλέπω πως εξελίσσεται η ιστορία».

Θα φανερώσει την αντίθεση του με το καθεστώς;

«Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Τόλιας είναι να συσπειρώσει τις αρχές του τόπου, δηλαδή, την αστυνομία, την εκκλησία και τον κοινοτάρχη, με στόχο το καλό του χωριού και των συγχωριανών του. Δεν ξέρω αν θα γίνει γνωστό αυτό στους καθεστωτικούς. Ο Τόλιας λειτουργεί με έναν τρόπο όπως η Φιλική Εταιρεία.

Προσεγγίζει όσους διαθέτουν κύρος και επιρροή για να δει τις διαθέσεις των υπολοίπων και από εκεί και πέρα να πράξει ανάλογα, είτε έχοντας ορισμένους ως συμμάχους είτε ως αντιπάλους. Κύριο μέλημα του είναι πάντα το καλό των συγχωριανών του και του τόπου του».

Από πέρυσι γνωρίσαμε την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του, η οποία επιβεβαιώνεται και σε αυτό τον κύκλο, καθώς ο Τόλιας κινείται με γνώμονα το καλό των συνανθρώπων του.

«Ο Τόλιας ανέκαθεν αγαπούσε τους συγχωριανούς του και ενδιαφερόταν για την εξέλιξη του τόπου του. Βέβαια έκανε λάθη, εξαπατήθηκε ως ένα βαθμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν συνένοχος».

Πως θα εξελιχθεί η τρυφερή πατρική σχέση του με τη Σοφούλα;

«Θα παρακολουθεί με πολλή αγάπη την εξέλιξη της Σοφούλας, η οποία πλέον έχει παντρευτεί με τον Άγγελο. Θα υπάρξουν και καινούργια πρόσωπα, τα οποία θα ενεργοποιηθούν στο οικογενειακό περιβάλλον.

Μεγαλώνει ο μικρός γιος του και εμφανίζεται πια με συμμετοχή στη σειρά. Θα δούμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία με αυτό το κομμάτι. Γενικά, η οικογένεια του ήταν και είναι το κέντρο του. Θα γίνουν πολλά πράγματα τόσο με τη Σοφούλα όσο και με τον γιο του» είπε ο Χρήστος Πλαΐνης μιλώντας στο περιοδικό 7 Μέρες Tv.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024