Τζένη Μπότση – «Είμαι τυχερή που ακόμα μπορώ και χαμογελάω»
Δείτε την ανάρτησή της και όσα λέει για την πανδημία.
Με ένα ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε στα όσα ζούμε τον τελευταίο χρόνο με την πανδημία και έστειλε το δικό της μήνυμα.
Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της και έγραψε μερικές σκέψεις της, σημειώνοντας πως είναι τυχερή που μπορεί και χαμογελάει.
Αναλυτικά το μήνυμά της:
«Σκεφτόμουν ότι μετά από όσα έχουμε περάσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είμαι τυχερή που ακόμα μπορώ και χαμογελάω! Μπήκα επιτέλους στην ανοσία μετά τους δυο εμβολιασμούς μου.
Έχω εσάς δίπλα μου που με τη στήριξη σας αποφασίσαμε ΜΑΖΙ να αλλάξουμε το αύριο. Έχω έναν σύντροφο που μαζί πορευόμαστε στα καλά και στα άσκημα πάντα!
Και τέλος έχω ένα υπέροχο πλάσμα που μου μαθαίνει τον κόσμο από την αρχή! Για όλα αυτά ευχαριστώ όλους που με κάνουν να μπορώ να ονειρεύομαι!!!».
- Επέστρεψε στις διαδικτυακές δημοπρασίες ο Γιώργος Τσαγκαράκης – Τι είπε για το Ευαγγέλιο κειμήλιο
- Σελήνη: Γιατί πήρε στην ανθρωπότητα τόσο καιρό να επιστρέψει;
- Τσέλσι – Πορτ Βέιλ 7-0: Δια περιπάτου στους «4» του FA Cup οι «μπλε»
- H μάχη για την παραμονή στη Super League ξεκίνησε με… μπουρλότο
- Οι 4 βασιλικές τιάρες της Βρετανίας που θεωρούνται «γρουσούζικες και καταραμένες»
- Τι λέει ο 59ρονος που έπεσε θύμα απάτης και του έκλεψαν δύο πλάκες χρυσού – Βίντεο ντοκουμέντο



