Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Η αντίδρασή της μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Η αντίδρασή της μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Η ηθοποιός τον είχε καταγγείλει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για ασελγείς πράξεις, λεκτική βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τοποθετήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός την περασμένη Τρίτη κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς κατηγορείται από τρεις γυναίκες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η ηθοποιός η οποία είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης και τόνισε ότι δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε μόνο στον χώρο του θεάτρου.

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημέρα χαράς για κανέναν και δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αν μπορώ να σχολιάσω γενικά πριν τις τελευταίες εξελίξεις, θέλω να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στον χώρο του θεάτρου. Τα μηνύματα που λάβαμε μετά τις καταγγελίες δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον δικό μας χώρο, έχουν να κάνουν με όλους τους χώρους», ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

Τι είχε καταγγείλει η ηθοποιός:

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν μετά τις καταγγελίες της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους και της Λένας Δροσάκη. Οι τρεις γυναίκες καταλόγισαν στον Πέτρο Φιλιππίδη «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Σημειώνεται ότι οι καταγγελίες τους δεν πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αφού τα εγκλήματα είχαν παραγραφεί. Ωστόσο, έδωσαν ώθηση και δύναμη σε άλλες γυναίκες να καταγγείλουν αδικήματα, κατά του ηθοποιού, τα οποία δεν είχαν παραγραφεί.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκεκριμένα είχε καταγγέλλει άσεμνες πράξεις που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια και όλα όσα είχε περιγράψει η ηθοποιός έχουν γίνει σε ιδιωτικό χώρο μέσα στο θέατρο. Είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό που έγινε το 2005, όταν ήταν 28 ετών και πήγε σε συνάντηση για συνεργασία με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Όταν έφθασε ο καταγγελλόμενος και θιασάρχης στο κτίριο ήμασταν μόνοι. Μπήκαμε στο καμαρίνι, κλείδωσε την πόρτα και ένιωσα άβολα. Με ρώτησε πράγματα για εμένα…», είχε σημειώσει και είχε μιλήσει για περιστατικά που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της. Μετά από κάποια χρόνια τελικά συνεργάστηκαν στο θέατρο και όπως είχε πει: «Όταν καταλάβαινε ότι αισθανόμουν άβολα, αυτό τον εξίταρε περισσότερο. Τρομοκρατήθηκα, έκανα ότι δεν καταλάβαινα».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024