Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Σκληρές δηλώσεις για την προφυλάκισή του από την Ελένη Τζώρτζη - «Το σύστημα θα συνεχίσει να τον καλύπτει»

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκληρές δηλώσεις για την προφυλάκισή του από την Ελένη Τζώρτζη – «Το σύστημα θα συνεχίσει να τον καλύπτει»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την «αυλή» του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη, που ακόμη και τώρα «τον δικαιολογεί»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη έχει τραντάξει τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε από τρεις συναδέλφους του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε και πλέον κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης.

Σήμερα το πρωί η Ελένη Τζώρτζη μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #νοτ” για τη δική της εμπειρία από τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως το σύστημα τον κάλυπτε και θα συνεχίσει να τον καλύπτει.

«Είχα μιλήσει για τον Φιλιππίδη όταν μου φέρθηκε άσχημα αλλά δεν με άκουσε κανείς. Έγινα γνωστή όταν ο Φιλιππίδης με κατηγόρησε, εμένα δεν μου δόθηκε κανένα βήμα. Με κατηγόρησε ότι τον ενοχλούσα για να με πάρει στη δουλειά, που εγώ δεν είχαν καν το τηλέφωνό του, με υποτίμησε σαν ηθοποιό. Είχε μια αυλή. Αν δεν ήσουν στην αυλή του, ήσουν παρείσακτος. Το πρόβλημά του ήταν ότι μάλλον ότι δεν τον πήρα τηλέφωνο για δουλειά» είπε στην εκπομπή.

Και συνέχισε:

«Άνθρωποι που έχουν καταφέρει να ανέβουν υποβοηθούμενοι με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα έχουν κάλυψη ακόμα και μέσα στη φυλακή. Δεν αντιμετωπίζονται όλοι οι κρατούμενοι με τον ίδιο τρόπο και βλέπουμε ότι εδώ γίνονται ήδη διακρίσεις» είπε.

Λίγο αργότερα η Ελένη Τζώρτζη ανέφερε:

«Το σύστημα κάλυπτε τον Φιλιππίδη και θα συνεχίσει να τον καλύπτει. Οι διασυνδέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για να είναι εκεί που είναι ήταν και μέσα από τις ελίτ και μέσα από την πολιτική. Αυτή η ελίτ δεν τον βοηθάει; Στον χώρο μας τον ξέρανε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον δικαιολογούν αυτοί που ήταν στην αυλή του. Ακόμα και αυτοί όμως ξέρουν και τώρα μιλούν κιόλας! Ξέρανε πόσο κακοποιητικός ήταν ο Πέτρος» συμπλήρωσε.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024