Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη - Εντυπωσιακές οι νέες της φωτογραφίες με μαγιό

Ελένη Μενεγάκη – Εντυπωσιακές οι νέες της φωτογραφίες με μαγιό

Η παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της στην αγαπημένη της Άνδρο.

Διαφορετικό είναι το φετινό καλοκαίρι για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA ενώ παράλληλα προσπαθεί να φορτίζει τις μπαταρίες της για τον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται.

Αυτές τις ημέρες  ξεκουράζεται στην Άνδρο έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. Περνά χαλαρές στιγμές, κολυμπά στα καταγάλανα νερά του νησιού και απολαμβάνει τον ήλιο. Μάλιστα, πολύ συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα της καθημερινότητας της και κάτι παρόμοιο έκανε και σήμερα, αφού κοινοποίησε φωτογραφίες της με μαγιό.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό μπικίνι και ένα τζιν σορτς και πόζαρε στην αγαπημένη της παραλία, τα Άχλα, πιο ανέμελη από ποτέ. Μάλιστα, στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να προσπαθεί να κάνει ηλιοθεραπεία αλλά να την έχει επισκεφθεί ένας κύκνος.

«Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο MEGA:

Θυμίζουμε ότι το Μεγάλο Κανάλι στις 8 Απριλίου ανακοίνωσε ότι η παρουσιάστρια ύστερα από έναν χρόνο απουσίας θα κρατήσει ξανά συντροφιά στους τηλεθεατές τον χειμώνα.

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», ανέφερε η ανακοίνωση.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024