Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: Τα τρέιλερ της βασίλισσας της τηλεόρασης που θα θυμόμαστε για πάντα

Ελένη Μενεγάκη: Τα τρέιλερ της βασίλισσας της τηλεόρασης που θα θυμόμαστε για πάντα

Με αφορμή τo comeback της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, γυρίζουμε το χρόνο πίσω χρόνου και θυμόμαστε τα ωραιότερα τρέιλερ της «Ωραίας Ελένης»

Με μια λαμπερή πορεία και μια καριέρα ζηλευτή, η Ελένη Μενεγάκη κατόρθωσε να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπά σε τέτοιο βαθμό που την φωνάζει με το μικρό της όνομα.

Για τους τηλεθεατές όλα αυτά τα χρόνια ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έζησε το όνειρο και έμελλε να γίνει τηλεοπτική βασίλισσα.

Μετά από αποχή ενός χρόνου, από δική της επιλογή, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει και μέσα από το νέο της τρέιλερ φαίνεται η παιχνιδιάρικη διάθεση της.

Με αφορμή τo comeback της στο Mega, το okmag.gr μπαίνει στην μηχανή του χρόνου και θυμάται τα ωραιότερα τρέιλερ της «Ωραίας Ελένης».

Οι πρεμιέρες της πάντα ήταν κοντά στο τέλος του Σεπτέμβρη και σηματοδοτούσαν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Το 2006 η αρπαγή της «Ωραίας Ελένης» από τον ΑΝΤ1 έπεσε σαν βόμβα στο τηλεοπτικό στερέωμα.

Για την μέχρι τότε βασίλισσα του «Πρωινού καφέ» ήταν μια πρόκληση και μια νέα σελίδα στην τηλεοπτική της καριέρα ξεκινά.

Την επόμενη χρονιά, η Ελένη Μενεγάκη αλλάζει ώρα και για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια αφήνει την πρωινή ζώνη και βρίσκεται στο μεσημέρι.

Τα χρόνια φεύγουν και η Ελένη μοιάζει να είναι μέρος της καθημερινότητας μας.

Τα μεσημέρια της ανήκουν, παρά τους τηλεοπτικούς σκοπέλους που αντιμετώπισε. Εκείνη ακούραστη πάντα προσπαθεί να μην χάσει το χιούμορ της και το κέφι της για την μεγάλη της αγάπη, την τηλεόραση.

Οι αλλαγές στη ζωή της την βρίσκουν πάντα μπροστά στις κάμερες με τον τηλεοπτικό φακό να καταγράφει και το κοινό να διψά να μάθει κάθε λεπτομέρεια για αυτήν.

Ο ερχομός της Μαρίνας πριν από έξι χρόνια, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ομάδα που επιμελήθηκε το τρέιλερ της εκπομπής της για την νέα σεζόν.

Για πρώτη φορά η Ελένη γίνεται κινούμενο σχέδιο.

Όλα αυτά τα χρόνια η παρουσιάστρια μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο αφού το όνομα «Ελένη» είναι ένα δυνατό brand στην τηλεοπτική αγορά. Φέτος, επέστρεψε με ένα διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά τρέιλερ.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024