Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορακάκη: Πολύ δύσκολος αγώνας – Δεν αισθάνομαι την πίεση

Κορακάκη: Πολύ δύσκολος αγώνας – Δεν αισθάνομαι την πίεση

Πανέτοιμη για την επόμενη προκριματική φάση δήλωσε η Άννα Κορακάκη

Με μια πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 25 μ. σπορ πιστόλι, η Άννα Κορακάκη έδειξε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά του Ρίο.

Η Ελληνίδα, δις ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, και με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας κατέχει τη 2η θέση κι ενώ απομένει ακόμη ένας προκριματικός γύρος.

Παρότι ο αγώνας ήταν δύσκολος, η Κορακάκη δήλωσε έτοιμη για το επόμενο της παιχνίδι και ανέφερε πως δε νιώθει καμία πίεση.

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Έχουν όλοι οι αθλητές πίεση. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση. Είμαστε ακριβώς στα μισά. Για κάθε αθλήτρια δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Η κατάταξη που βλέπετε σήμερα μπορεί να αλλάξει αύριο. Με τον πατέρα μου μιλούσαμε καθαρά για τεχνικά θέματα και για τη διαχείριση του άγχους μου στις βολές. Αυτό γίνεται για να αποφορτιστεί ο σκοπευτής ή η σκοπεύτρια. Μας δίνεται αυτή η ευκαιρία ζητώντας σχετική άδεια.

Δεν αισθάνομαι την πίεση. Θα με δυσκόλευε στον αγώνα. Είμαι προσηλωμένη στο τι πρέπει να κάνω στον αγώνα και τι όχι. Είναι πολύ μεγάλο ατού το γεγονός ότι το σκοπευτήριο του δεύτερου προκριματικού είναι ίδιο με αυτό που θα γίνει ο τελικός» δήλωσε η ελληνίδα πρωταθλήτρια στην κάμερα της ΕΡΤ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024