Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με την Λουντογκόρετς

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με την Λουντογκόρετς

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Λουντογκόρετς (3/8, 22:00) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Λουντογκόρετς (3/8, 22:00) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (29/7) η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Βούλγαρους διατίθενται ήδη μέσω ίντερνετ από την επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών, ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 15€ και φτάνουν έως τα 250 € (VVIP).

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά έως 4 εισιτηρίων είναι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του 3ου Προκριματικού Γύρου του UEFA Champions League απέναντι στην PFC LUDOGORETS RAZGRAD που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τρίτη 3/8 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια διατίθενται μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 29/7 στις  17:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) τη λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Για αγορά εισιτηρίων από τα εκδοτήρια θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού στο 211-1094950  από την Παρασκευή 30/7,  Δευτέρα 2/8 και την Τρίτη 3/8 από τις 10.00 έως τις 18.00. Εφόσον κλείσουν το τηλεφωνικό τους ραντεβού με την επίδειξη του sms και όλα τα απαραίτητα παραστατικά, έχουν τη δυνατότητα από το εκδοτήριο και την ώρα που θα τους αναγράφει το sms να αγοράσουν εισιτήρια.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά έως 4 εισιτηρίων είναι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού)  ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 60€, 150€, 250€ (VVIP)

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 19.00.

Προτρέπουμε τους θεατές να έχουν προσέλθει στο γήπεδο το αργότερο έως στις 21:15, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα  απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης(ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), καθώς και το  πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Το γεγονός πως στις 16/7 άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών από 15 έως 17 ετών σε συνδυασμό με την απουσία σχετικής διευκρίνισης για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα στην τελευταία ΚΥΑ, καθιστά αδύνατη την παρουσία τους στον αγώνα στις 3/8.

Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια / κάρτες διαρκείας πριν από την είσοδο των θυρών.

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Μετά το τέλος του αγώνα, η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται σταδιακά.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024