Ο Ν. Δένδιας εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές στην Τουρκία, και παράλληλα εξέφρασε την ετοιμότητα της Ελλάδας να παράσχει βοήθεια εφόσον της ζητηθεί.

Τηλεφωνική συνομιλία είχε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά στην Τουρκία.

Ετοιμότητα για βοήθεια εφόσον ζητηθεί

Επίσης ο κ. Δένδιας εξέφρασε στον κ. Τσαβούσογλου την ετοιμότητα της Ελλάδας να παράσχει βοήθεια εφόσον της ζητηθεί.

«Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική συνομιλία με Τούρκο ΥΠΕΞ M.Cavusoglu, στον οποίο εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια για απώλεια ζωών εξαιτίας πυρκαγιών στην Τουρκία, σε περιφέρεια καταγωγής του Αττάλεια. Επίσης, δήλωσε ετοιμότητα Ελλάδας να παράσχει βοήθεια εφόσον ζητηθεί» αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr