Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο δικηγόρος, όταν επισκέπτεται τη Μύκονο χρησιμοποιεί μια μοτοσυκλέτα την οποία του έχει δωρίσει γνωστός επιχειρηματίας.

Απάντηση σχετικά με το περιστατικό της ανασφάλιστης μοτοσυκλέτα κατά τη διάρκεια ελέγχου στη Μύκονι έδωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο δικηγόρος, όταν επισκέπτεται τη Μύκονο χρησιμοποιεί μια μοτοσυκλέτα την οποία του έχει δωρίσει γνωστός επιχειρηματίας. Όπως είπε κατά τον έλεγχο των αστυνομικών δεν είχε μαζί του το ασφαλιστήριο της μηχανής το οποίο απέστειλε την επόμενη μέρα.

Ολόκληρη η απάντηση – δήλωση του Αλέξη Κούγια

Κάποια sites δημοσιοποίησαν την είδηση ότι κατά τη διενέργεια ενός τροχονομικού ελέγχου στη Μύκονο ευρέθη η μοτοσυκλέτα μου ανασφάλιστη.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική:

Πράγματι, όταν επισκέπτομαι τη Μύκονο, και αυτό γίνεται ορισμένα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, χρησιμοποιώ μία μοτοσυκλέτα, την οποία μου έχει δωρίσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν και αντιπρόσωπος του εργοστασίου κατασκευής της στην Ελλάδα το 2003, γιατί τον εκπροσώπησα επαξίως στη δίκη του χρηματιστηρίου.

Είναι αλήθεια, ότι σ’ έναν τροχονομικό έλεγχο σε όλα τα δίκυκλα που κυκλοφορούσαν στη Μύκονο εκείνη την ώρα, δύο πολύ ευγενείς αστυνομικοί μου ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμά μου και το ασφαλιστήριο της μηχανής.

Δεν είχα μαζί μου το ασφαλιστήριο και αμέσως οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και μου επέβαλλαν ένα μικρό πρόστιμο, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τον οιονδήποτε παραβάτη.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, γιατί η παράβαση βεβαιώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής και συγκεκριμένα την Δευτέρα, η γραμματέας μου απέστειλε στο Α.Τ Μυκόνου αντίγραφο του ασφαλιστηρίου και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αξιοπρόσεκτο γεγονός συνιστά η παραδειγματική ευγένεια των αστυνομικών, για την οποίαν απέστειλα εγγράφως συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Μυκόνου

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr