Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέρρευσε η Ελπίδα Νίνου στο άκουσμα της απόφασης - «Μέχρι τέλους μαζί»

Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέρρευσε η Ελπίδα Νίνου στο άκουσμα της απόφασης – «Μέχρι τέλους μαζί»

Η Ελπίδα Νίνου κρατώντας το χέρι του γιου της, προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, ενώ κατέρρευσε όταν άκουσε την απόφαση για προφυλάκιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται από τρεις γυναίκες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, όπου και βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος τις τελευταίες ώρες.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, που μέχρι σήμερα αρνείται όλες τις κατηγορίες εις βάρος του, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Μέχρι τέλους μαζί – Θα πεθάνουμε μαζί!»

Τραγικά πρόσωπα σε όλη αυτή την ιστορία είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους Δημήτρης, που καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας του βρίσκονταν μαζί του στην Ευελπίδων και περίμεναν υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time, η Ελπίδα Νίνου κρατώντας το χέρι του γιου της, προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, ενώ κατέρρευσε όταν άκουσε την απόφαση για προφυλάκιση.

Ξέρει ότι ο Πέτρος δύσκολα θα το δεχθεί αυτό… Μάλιστα, έτρεξαν κοντά του όταν εκείνος ζητούσε να δει τη γυναίκα του και το γιο του, κλαίγοντας.

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη ξέσπασε και εκείνη σε λυγμούς και φώναζε: «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!». Από κοντά και ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει τα νέα.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024