Ο Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους «8» του μονού και διπλού μικτού των Αγώνων
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά στο μονό αλλά και στο διπλό μικτό μαζί με την Νίνα Στογιάνοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε στη σημερινή μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε εύκολα του Ισπανού Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού του ολυμπιακού τουρνουά τένις. Μάλιστα, αυτή ήταν η 21 συνεχόμενη νίκη του «Νόλε» για φέτος, του οποίου το σερί σε επίπεδο Ολυμπιάδας φτάνει τις 12 επικρατήσεις. Στους «8» θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Τζόκοβιτς πανηγύρισε μια ακόμα πρόκριση αφού μαζί με την Νίνα Στογιάνοβιτς πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του διπλού μικτού τουνουά του Τόκιο.
Το σερβικό ντουέτο επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του αντίστοιχου βραζιλιάνικου των Λουίζα Στέφανι και Μαρσέλο Μέλο και θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς Λάουρα Σίγκεμουντ και Κέβιν Κράβιετζ στην ημιτελική φάση.
Να θυμήσουμε πως στους «8» του διπλού μικτού έχει προκριθεί και το ελληνικό δίδυμο των Μαρία Σάκκαρη και Στέφανου Τσιτσιπά με τους αθλητές μας να αντιμετωπίζουν το μεσημέρι της Πέμπτης την Αυστραλία των Άσλεϊ Μπάρτι και Τζον Πιρς για μια θέση στη ζώνη των μεταλλίων.
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442