Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παίκτρια του Survivor αναστατώνει τη Μύκονο με το μικροσκοπικό της μπικίνι

Παίκτρια του Survivor αναστατώνει τη Μύκονο με το μικροσκοπικό της μπικίνι

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποθανατίστηκε στην Μύκονο να απολαμβάνει τις διακοπές της. Απολαύστε «καυτά» στιγμιότυπα...

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο για τις πρώτες της καλοκαιρινές βουτιές βρέθηκε πριν λίγες εβδομάδες η Χριστίνα Κεφαλά. Η πανέμορφη Χριστίνα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης Survivor.

Το μοντέλο και influencer δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ καιρό στο παιχνίδι, ούτε να το απολαύσει, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι την ταλαιπώρησε πολύ.

Μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης, η Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψε στη γνώριμη καθημερινότητά της στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Με την έλευση του Ιούνη, η πρώην παίκτρια του Survivor αποφάσισε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και έτσι επισκέφτηκε το νησί των Ανέμων.

Η Χριστίνα Κεφαλά απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην παραλία. Το ξανθό μοντέλο φόρεσε το καυτό μπικίνι της και όπως αποδείχτηκε και στην πράξη, συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων των λουόμενων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024