Κρήτη: Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαρέλι
Δύσκολη χαρακτηρίζεται η υπόθεση με το μακάβριο εύρημα στην Κρήτη.
Συνεχίζεται το θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαρέλι στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να δοθούν στις αστυνομικές Αρχές κάποια «απτά» στοιχεία σχετικά με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν μέσα σε πλαστικό βαρέλι, στον Πλατανιανό Ποταμό στο Ρέθυμνο.
Η υπόθεση χαρακτηρίζεται δύσκολη και, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης που βρέθηκε στο σημείο μαζί με την Aστυνομία, ζήτησε να μεταφερθούν όλα τα ευρήματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Εκεί, ο ίδιος και η Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Έλενα Κρανιώτη μπορούν να προχωρήσουν σε ενδελεχή έλεγχο, και σε απεικονιστικές εξετάσεις (ακτινογραφίες, αξονική τομογραφία) έτσι ώστε να δώσουν απαντήσεις που θα βοηθήσουν τις αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στη λύση του γρίφου.
Το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα οστά

Κατά πάσα πιθανότητα ο σκελετός ανήκει σε άνδρα
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον σκελετό εντοπίστηκαν κάποια υπολείμματα τριχών που παραπέμπουν σε άνδρα, ωστόσο αναμένεται αυτό να επιβεβαιωθεί από τον έλεγχο των ιατροδικαστών.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αν τελικά επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστικής πλευράς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, τότε εκτιμάται πως το βαρέλι με το πτώμα μεταφέρθηκε στον Πλατανιανό ποταμό από αλλού.
Ένας από τους φακέλους που σίγουρα ανασύρεται και μπαίνει στο «κάδρο» των ερευνών αφορά στην μυστηριώδη εξαφάνιση ενός νεαρού Αλβανού. Για την συγκεκριμένη εξαφάνιση είχε υπάρξει έντονη φημολογία ότι μπορεί να συνδέεται με πολύκροτη ποινική υπόθεση.
Φωτογραφίες: goodnet.gr, creta24.gr
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να φύγει από τον ανθρώπινο έλεγχο – Γιατί είναι ανησυχητικό το «ατύχημα» της OpenAI
- Σήμερα η Ελλάδα αποχαιρετά την σπουδαία Μαίρη Λίντα – Πού θα γίνει η κηδεία της
- Συντάξεις «πείνας» για 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442