Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που ξυλοκόπησαν 15χρονο

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που ξυλοκόπησαν 15χρονο

Πρόκειται για δύο 16χρονους ελληνικής καταγωγής, και δύο 18χρονους, ελληνικής και αλβανικής καταγωγής. Εις βάρος των τεσσάρων σχηματίζεται δικογραφία

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις από τους επτά νεαρούς, που φέρεται να εμπλέκονται στον άγριο ξυλαδαρμό του 15χρονου αγοριού στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.  Ο ξυλοδαρμός του 15χρονου είχε προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, με τη μητέρα του νεαρού να δηλώνει ότι θα έδινε ακόμα και αμοιβή για να βρεθούν οι δράστες.

Πρόκειται για δύο 16χρονους ελληνικής καταγωγής, και δύο 18χρονους, ελληνικής και αλβανικής καταγωγής.  Εις βάρος των τεσσάρων σχηματίζεται δικογραφία.

Πάντως, και οι τέσσερις ισχυρίστηκαν ότι δεν θέλησαν να χτυπήσουν ή να κλέψουν τον 15χρονο και τον φίλο του, απλώς, θεώρησαν απαράδεκτο το ότι όπως ισχυρίστηκαν τους έβγαζε φωτογραφίες και τους «κοίταγε περίεργα».

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:00 το περασμένο Σάββατο (24-07-2021) στην πλατεία Ευόσμου. Οι επτά νεαροί προσέγγισαν τους δύο ανήλικους και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το κινητό ενός εξ αυτών, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και το σώμα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού- Ευόσμου, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση περιστατικού.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και των έτερων δραστών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024