Εξώδικο την εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη απέστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαμαρτυρόμενη για ψευδή δημοσιεύματα ως «συνέχεια του πολέμου λάσπης που έχετε κηρύξει σε βάρος εμού και του συζύγου μου»

Εξώδικο την εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη απέστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαμαρτυρόμενη για ψευδή δημοσιεύματα ως «συνέχεια του πολέμου λάσπης που έχετε κηρύξει σε βάρος εμού και του συζύγου μου».

Η σύζυγος του πρωθυπουργού χαρακτηρίζει αναληθή τα δημοσιεύματα αναφορικά με τη σχέση της με τη γαλλική εταιρεία τονίζοντας ότι έχει παραιτηθεί από τη διαχείρισή της εν λόγω εταιρείας από τις 3 Αυγούστου 2016.

Στο δια ταύτα του εξώδικου η Μαρέβα Μητσοτάκη καλεί την εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη να απόσχει από οποιαδήποτε νέα διάδοση προσβλητικών και δυσφημιστικών ισχυρισμών σε βάρος της.

Ζητά επίσης την άμεση επανόρθωση της προσβολής της για την αφαίρεση των ψευδών, προσβλητικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων.

Και τέλος να ακολουθήσει ένα επανορθωτικό κείμενο σύμφωνα με το νόμο.

Καταλήγοντας στο εξώδικό της η κα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη τονίζει:

«Αλλά σας δηλώνω επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός μου, ότι θα προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια προς υπεράσπισης της τιμής, της ακεραιότητας, του κύρους και της αξιοπιστίας μου και αποκατάσταση της βλάβης που έχω υποστεί και θα υποστώ από την προσβλητική σας συμπεριφορά».

Δείτε εδώ το Εξώδικο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr