Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Ελεφάντη σε μια προσπάθειά της να κατακρίνει την ΕΡΤ, προχώρησε σε μια αήθη επίθεση κατά της ελληνίδας τενίστριας, χρησιμοποιώντας τη σχέση της ελληνίδας τενίστριας με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Αναποφάσιστη… αναφορικά με το σεξιστικό tweet για την Μαρία Σάκκαρη εμφανίζεται η πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος, Άννα Ελεφάντη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Ελεφάντη σε μια προσπάθειά της να κατακρίνει την ΕΡΤ, προχώρησε σε μια αήθη επίθεση κατά της Μαρίας Σάκκαρη, χρησιμοποιώντας τη σχέση της ελληνίδας τενίστριας με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού» έγραφε η κ. Ελεφάντη.

Στη συνέχεια διέγραψε την αρχική της ανάρτηση και  λίγες ώρες μετά ανήρτησε ξανά το tweet συμπληρώνοντας «έσβησα το προηγούμενο tweet μου λόγω των άθλιων σεξιστικών σχολίων. Με μεγάλη μου χαρά όμως βλέπω ότι η αθλιότητα συνεχίζεται».

Η απάντηση τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Στη συνέχεια με νέα ανάρτησή της επιχειρεί να απαντήσει στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τους «επικοινωνιολόγους της ΝΔ» πως  «με χυδαίο τρόπο εκμεταλλεύονται τη σχέση τους».

Ενώ με ακόμα μια ανάρτηση απευθύνεται στον γιο του πρωθυπουργού λέγοντας πως «γράφετε προσωπική ζωή ενώ δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μην έχει δημοσιοποιηθεί για τη σχέση σας».

Χαμός στο Twitter

Τόσο το περιεχόμενο της ανάρτηση, όσο και το… μπρος πίσω της κ. Ελεφάντη προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Twitter.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr