Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gossip Girl: Επιστρέφει ανανεωμένο και γεμάτο ίντριγκα

Gossip Girl: Επιστρέφει ανανεωμένο και γεμάτο ίντριγκα

Η νέα σειρά έρχεται οχτώ χρόνια μετά και κανείς δεν πρέπει να τη χάσει.

Ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά και η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα. Σε αυτή την περίπτωση δύο είναι οι επιλογές: είτε πάμε παραλία, είτε μένουμε σπίτι με το air condition αγκαλιά και φυσικά με το Vodafone TV, να μας κρατά συντροφιά. Εκεί βρίσκει κανείς μοναδικές σειρές και ταινίες που σε περιμένουν πώς και πώς να τις απολαύσεις, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Μία από αυτές που πρέπει να μπει οπωσδήποτε στη λίστα μας είναι το νέο «Gossip Girl».

Ναι, καλά διαβάζετε. Το Vodafone ΤV φέρνει στην Ελλάδα αποκλειστικά την αγαπημένη σειρά της HBO Max. Μάλιστα, είναι ήδη διαθέσιμη με νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή αμέσως μετά την Αμερική και αναμένεται να κάνει πάταγο. Οι Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Evan Mock και πολλοί άλλοι ηθοποιοί μας μεταφέρουν οχτώ χρόνια μετά στο posh Upper East Side της Νέας Υόρκης, όπου εκεί ανακαλύπτουμε μια νέα γενιά εφήβων και τους προβληματισμούς τους καθώς και την τεράστια αλλαγή από το τότε στο τώρα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, η ιστορία φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από τις Jordan Alexander και Whitney Peak. Ποια η σχέση τους με την blogger Tavi Gevinson;

.

Πάντως αν ακόμα δεν έχετε πειστεί σκεφτείτε ότι όπως και στην αρχική σειρά, έτσι και σε αυτή η Kristen Bell θα δανείσει τη φωνή της στην «Gossip Girl». Επίσης, το χέρι της έχει βάλει η Joshua Safran που έχει γράψει και επιμεληθεί το original. Τι κάθεστε; Ακόμα να πάρετε θέση στον καναπέ;

Το «Gossip Girl» αλλά και όλες οι διάσημες σειρές και ταινίες της ΗΒΟ είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στο Vodafone TV , το «Σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα» για να τις απολαύσετε όποια στιγμή θελήσετε On demand.

Αποκτήστε το άμεσα online και απολαύστε όλο το αγαπημένο και δημοφιλές περιεχόμενο όπου κι αν είστε.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024