Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετσι ισοπέδωσε τους Σανς ο Γιάννης

Ετσι ισοπέδωσε τους Σανς ο Γιάννης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταπάτησε τους Φοίνιξ Σανς στους τελικούς του ΝΒΑ και αναδείχθηκε δίκαια ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών. Οι Μπακς δημοσίευσαν τις καλύτερες φάσεις του οδοστρωτήρα Γιάννη

Οι Μιλγουόκι Μπακς δημοσίευσαν 12λεπτο βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους τελικούς του ΝΒΑ.

Η μία φάση πραγματικά είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη και πολλές θα μείνουν στην αιωνιότητα της κορυφαίας μπασκετικής Λίγκας. Μία καθοριστική τάπα στον Έιτον, το εντυπωσιακό alley-oop μετά την πάσα του Χόλιντεϊ και φυσικά οι 50 πόντοι στο Game 6, είναι μερικές από τις φάσεις που ξεχωρίζουμε.

Με μέσους όρους της τάξης των 35,2 πόντων, 13,2 ριμπάουντ, 5,0 ασίστ και 1,8 μπλοκ, ο Γιάννης έκλεσε το στόμα πολλών επικριτών του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το παρακάτω βιντεάκι μας ταξιδεύει σε όλα τα παιχνίδια του ΝΒΑ, θυμίζοντας μας πόσο κυριαρχικός παίκτης είναι ο Γιάννης αλλά και γιατί αναδείχθηκε MVP των τελικών.

Τα καρφώματα διαδέχονται από εντυπωσιακές τάπες, οι οποίες δίνουν την σειρά στα εκπληκτικά drives του Greek Freak, και φυσικά στα clutch plays του στις κρίσιμες στιγμές των παιχνιδιών.

Απολαύστε το:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024