Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν μετανάστες με κλεμμένο αυτοκίνητο - Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν μετανάστες με κλεμμένο αυτοκίνητο – Δύο συλλήψεις

Το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή κοντά στην Ασπροβάλτα, όπου συνελήφθη ο 30χρονος οδηγός, ενώ ο 25χρονος συνοδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 30 και 25 ετών, οι οποίοι μετέφεραν με κλεμμένο αυτοκίνητο μη νόμιμους μετανάστες, προχώρησαν μετά από καταδίωξη, αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην παλαιά Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του τμήματος διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, έκαναν σήμα στάσης σε ΙΧ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή κοντά στην Ασπροβάλτα, όπου συνελήφθη ο 30χρονος οδηγός, ενώ ο 25χρονος συνοδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν τέσσερις αλλοδαποί, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σημειώνεται ότι, για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 15 Ιουλίου στο τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλως, ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διευκόλυνσης εισόδου στη χώρα μη νόμιμων μεταναστών, απείθεια, κλοπή, πλαστογραφία, συμμορία, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024