Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ στην Κρήτη με την εξαφάνιση Ελληνα πιλότου και της γερμανίδας γνωστής του

Θρίλερ στην Κρήτη με την εξαφάνιση Ελληνα πιλότου και της γερμανίδας γνωστής του

Αναζητείται από το πρωί του Σαββάτου

Τεράστια κινητοποίηση υπάρχει στην Κρήτη για τον εντοπισμό ενός μικρού φουσκωτού σκάφους με δύο μηχανές που ανεχώρησε στις 11 το πρωί του Σαββάτου από την περιοχή του Λέντα στην Νότιο Κρήτη και για το οποίο υπήρξε ειδοποίηση στις 4 μ.μ. ότι βρίσκεται σε κίνδυνο στα ανοικτά της περιοχής. Το σκάφος σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα επέστρεφε στις 6μμ στο σημείο αναχώρησης του.

Στο νοικιασμένο σκάφος επιβαίνει ένας 48χρονος Έλληνα πιλότος  που ζει στην Γερμανία και μια 39χρονη Γερμανίδα γνώστη του που διέμεναν στην συγκεκριμένη περιοχή. Μετά την ενημέρωση του Λιμενικού υπήρξε προσπάθεια από τον ιδιοκτήτη του σκάφους να επικοινωνήσει με το κινητό του Έλληνα πιλότου χωρίς απόκριση. Λίγη ώρα αργότερα τα κινητά σίγησαν ενώ σταμάτησε και το σήμα  του GPS  που διέθετε το σκάφος.Επιπλεον δεν φαίνεται να υπήρξε κλήση στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης «112».

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι κι εκφράζονται φόβοι για την ζωή των δύο ατόμων. Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένονταν να φθάσουν στο νησί συγγενείς του Έλληνα πιλότου για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Σύμφωνα με το Creta24, το λιμενικό ειδοποιήθηκε από άτομο που είδε τη βάρκα μέσα στη θαλασσοταραχή – όχι αναποδογυρισμένη. Άμεσα η Λιμενική Αρχή ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες της βάρκας για το περιστατικό, ζητώντας το στίγμα της, καθώς διαθέτει gps.

Μιλώντας στο τοπικό Μέσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δήλωσε πως ζευγάρι νοίκιασε τη βάρκα λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου και έπρεπε να την επιστρέψει στις 4:30 το απόγευμα, ενώ επιβεβαίωσε πως το λιμενικό επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε το στίγμα της βάρκας, το οποίο έχει χαθεί.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024