Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε 4-2-3-1 για Άλκμααρ (vids)

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε 4-2-3-1 για Άλκμααρ (vids)

Ο Σέρβος αφιέρωσε το δίτερμα αποκλειστικά στο σύστημα που δουλεύει από την αρχή της προετοιμασίας και άφησε προσωρινά στην άκρη το 4-4-2.

Στο δίτερμα πριν από το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε αποκλειστικά στο 4-2-3-1. Ο Σέρβος προπονητής παρέταξε και τις δύο ομάδες με αυτό το σύστημα, αφήνοντας προσωρινά στην άκρη το 4-4-2. Κάτι που σημαίνει πως ίσως την Κυριακή παρατάξει τον Παναθηναϊκό αποκλειστικά και μόνο με αυτό τον σχηματισμό.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού χωρίστηκαν σε Άσπρους και Πορτοκαλί.

Ασπροι: Ξενόπουλος (Χριστογεώργος), Κώτσιρας, Βέλεθ, Ρόμπι, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής

Πορτοκαλί: Χατζηγιαννάκης (Διούδης), Σιδεράς, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Αθανασακόπουλος, Ενγκαμπακοτό, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Ιωαννίδης.

Οι Άσπροι ήταν και οι νικητές στην άτυπη μονομαχία, επικρατώντας 2-1 των Πορτοκαλί. Οι Άσπροι προηγήθηκαν με δύο γκολ των Βιγιαφάνιες και Σαβιέρ, ενώ ο Καμπετσής μείωσε το σκορ λίγο πριν τη λήξη.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του διτέρματος, δίνοντας το πρόσταγμα στους συνεργάτες του, Χρήστο Κόντη και Πρέντραγκ Έρακ.

Ο Σέρβος παρενέβη ελάχιστες φορές, για να δώσει εντολές σε μεμονωμένες φάσεις. Όπως όταν ο Χατζηθεοδωρίδης ανέλαβε ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες, ο Γιοβάνοβιτς φώναξε «είσαι αριστερός μπακ, μην κάνεις τρέλες». Αντίστοιχα, ο 59χρονος Σέρβος διόρθωσε τον Αθανασακόπουλο όταν αυτός κινήθηκε μακριά από τον χώρο του: «Τι κάνεις εκεί γιε μου; Πρέπει να είσαι στο χώρο σου, μην βγαίνεις δεξιά».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024