Μετά από καθυστέρηση ενός έτους λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, η Ολυμπιακή Φλόγα θα ανάψει σήμερα το μεσημέρι στο άδειο Νέο εθνικό Στάδιο του Τόκιο που θα είναι άδειο δίχως χειροκροτήματα και φωνές λόγω της απουσίας φιλάθλων.
Δύο χρυσοί Ολυμπιονίκες, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Αννα Κορακάκη θα έχουν την ελληνική σημαία στα χέρια τους και θα οδηγήσουν τους 83 συνολικά Έλληνες αθλητές κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μάλιστα, ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο instagram από την αναμονή της ελληνικής αποστολής για την τελετή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία και θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 14:00, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1.
Στο στάδιο θα βρίσκεται ο αυτοκράτορας Ναρουχίτο, όπως και η Τζιλ Μπάϊντεν, σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, επικεφαλής της διπλωματικής αμερικάνικής αντιπροσωπείας στο Τόκιο.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.