Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την εν διαστάσει σύζυγό του

Βόλος: Ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την εν διαστάσει σύζυγό του

Ο εν διαστάσει σύζυγος πήγε στο σπίτι που διαμένει η 57χρονη και αφού διαπληκτίστηκαν άρχισε να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και στα χέρια και να την κλωτσά στα κάτω άκρα

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αρχές στον Βόλο το τελευταίο 24ωρο, με δράστη 60χρονο ημεδαπό και θύμα την 57χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Ολα συνέβησαν προχθές το βράδυ στη Νέα Ιωνία. Ο εν διαστάσει σύζυγος πήγε στο σπίτι που διαμένει η 57χρονη και αφού διαπληκτίστηκαν άρχισε να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και στα χέρια και να την κλωτσά στα κάτω άκρα. Μόλις η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ο ίδιος τράπηκε σε φυγή. Η 57χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με μώλωπες και εκχυμώσεις.

Για το συμβάν έγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας. Αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τον δράστη, τον οποίο συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, χθες ο 60χρονος δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί, όμως η δίκη αναβλήθηκε, καθώς απουσίαζε η βασική μάρτυρας της υπόθεσης, δηλαδή η παθούσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει για νοσηλεία στο Αχιλλοπούλειο.

Ο 60χρονος αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες: Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Μετά την αναβολή θα δικαστεί στις 29 Ιουλίου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024