Αρνητική πρωτιά για την Αττική καταγράφει για μια ακόμα φορά ο Κεντρικός Τομέας της πρωτεύουσας με 261 μολύνσεις, ενώ ακολουθούν ο Πειραιάς με 190 κρούσματα κοροναϊού και ο Νότιος Τομέας Αθηνών με 162.
Ακολουθούν ο Βόρειος Τομέας με 145, ο Δυτικός Τομέας Αθηνών με 174 και η Ανατολική Αττική με 98, ενώ αρκετά λιγότερα είναι τα κρούσματα στη Δυτική Αττική και στα Νησιά, που φτάνουν τα 38 και 34 αντίστοιχα.
Η κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική σήμερα είναι εξής:
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας