Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Ο Άραβας κροίσος και οι VIP καλεσμένοι - Πώς η ΕΛΑΣ κατάφερε να σταματήσει στο παρά πέντε κορονοπάρτι

Μύκονος: Ο Άραβας κροίσος και οι VIP καλεσμένοι – Πώς η ΕΛΑΣ κατάφερε να σταματήσει στο παρά πέντε κορονοπάρτι

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία στη Μύκονο κατάφερε να εμποδίσει τρία κορονοπάρτι σε βίλες του νησιού αλλά και σε κατάστημα

Μπορεί η Μύκονος να είναι σε καθεστώς μινι lockdown λόγω της ραγδαίας διασποράς του κοροναϊού τις τελευταίες ημέρες, παρ’ ολα αυτά τα «κορονοπάρτι» καλά κρατούν με αποτέλεσμα η αστυνομία να προσπαθεί να τα σταματήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία στη Μύκονο κατάφερε να εμποδίσει τρία κορονοπάρτι σε βίλες του νησιού αλλά και σε κατάστημα.

Μάλιστα για το ένα «κορονοπάρτι», το οποίο οργάνωσε τουρίστας από Αραβική χώρα σε βίλα σε γνωστή παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, χρειάστηκε να γίνει ολόκληρος σχεδιασμός από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μην γίνει, καθώς την είσοδο της βίλας θα περνούσαν ακόμη και επώνυμοι τουρίστες από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα πριν από περίπου δύο ημέρες έφτασε στην αστυνομία η πληροφορία για το συγκεκριμένο πάρτι, αλλά και τα «βαριά» ονόματα που ήταν στη λίστα των προσκεκλημένων.

Άμεσα, drone της ΕΛ.ΑΣ έκανε πτήσεις πάνω από τη βίλα, δίνοντας εικόνα από τις προετοιμασίες που γίνονταν στον χώρο. Έτσι την επίμαχη ημέρα, κοντά στη βίλα και κυρίως στον δρόμο που οδηγεί προς την πολυτελή εξοχική κατοικία, είχαν πάρει θέση ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και ένα τζιπ με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Η εμφάνιση των αστυνομικών θορύβησε τον Άραβα διοργανωτή του πάρτι, ο οποίος έστειλε τους ανθρώπους της ασφάλειάς του να ρωτήσουν τον λόγο της παρουσίας των αστυνομικών, στο δρόμο που οδηγούσε προς τη βίλα.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους ανθρώπους της ασφάλειας του Άραβα πως εξαιτίας αυξημένων κρουσμάτων διαρρήξεων σε πολυτελείς βίλες και κυρίως έπειτα από την πρόσφατη εξάρθρωση συμμορίας που εισέβαλε σε κατοικίες του νησιού, έχουν ενισχυθεί τα μέτρα προστασίας με τη μόνιμη παρουσία αστυνομικών σε περιοχές όπου υπάρχει ο κίνδυνος διαρρήξεων.

Η απάντηση δεν καθησύχασε τον αποδέκτη με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι να ειδοποιηθούν άμεσα προκειμένου να μην πλησιάσουν τη βίλα ενώ όσοι έφτασαν στο σημείο απλά έκαναν στροφή και έφευγαν βλέποντας τους αστυνομικούς.

Και δεύτερο κορονοπάρτι με γνωστό dj

Συμφωνα με πληροφορίες του real.gr, το δεύτερο πάρτι επίσης θα γινόταν σε βίλα της Μυκόνου και μάλιστα με γνωστό dj και είσοδο στα 200 ευρώ, με απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ.

Και αυτή η κίνηση εντοπίστηκε από της ΕΛ.ΑΣ και μάλιστα μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης της βίλας, ο οποίος θα ήταν και υπόλογος σε περίπτωση που γινόταν το πάρτι. Ο ιδιοκτήτης ακύρωσε τα σχέδια των ενοικιαστών του.

Όσον αφορά στο τρίτο πάρτι, θα γινόταν σε κατάστημα που βρίσκεται σε απομακρυσμένη παραλία του νησιού. Σε αυτό το πάρτι οι προσκλήσεις έγινα διαδικτυακά, σε κλειστές ομάδες σε σελίδες των social media, τις οποίες και εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024