Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φολέγανδρος: Πήρε εξιτήριο ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς - Οργισμένη ανακοίνωση Κούγια

Φολέγανδρος: Πήρε εξιτήριο ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Οργισμένη ανακοίνωση Κούγια

Όπως δήλωσαν το πρωί της Πέμπτης οι γιατροί που τον εξέτασαν, ο 30χρονος ήρθε στο κέντρο υγείας επικαλούμενος ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση των γιατρών του κέντρου υγείας Νάξου. Ο 30χρονος σύμφωνα με το MEGA μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου το βράδυ της Τετάρτης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του. Ωστόσο σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν ο 30χρονος ήρθε στο κέντρο υγείας επικαλούμενος ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση.

Την ίδια στιγμή «κωμικούς» χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως του 30χρονου καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο ο συνήγορος της οικογένειας της 26χρονης, Αλεξης Κούγιας.

Μετά την είδηση της εισαγωγής του στο κέντρο υγείας του νησιού, ο συνήγορος της οικογένειας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως.

Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία».

Σήμερα στον ανακριτή

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της Φολεγάνδρου ο οποίος λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης πήρε εξιτήριο από το κέντρο Υγείας της Ναξου.

Όπως δήλωσαν το πρωί της Πέμπτης οι γιατροί που τον εξέτασαν, ο 30χρονος ήρθε στο κέντρο υγείας επικαλούμενος ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση. «Χθες το βράδυ δεχτήκαμε κλήση από αστυνομία, πήγε το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης. Εξετάστηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, και επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί. Ο ασθενής είναι τώρα μια χαρά και πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο» , εξήγησε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, κ. Βασίλης Ραπτάκης μιλώντας στο Mega, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερο «φως» στη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της, αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής με την έκθεσή του, από την οποία θα φανεί αν ο δράστης ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα λίγο πριν την ρίξει στα βράχια.

Ο 30χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Σήμερα αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, σε περίπτωση – βέβαια – που η κατάσταση της υγείας του το επιτρέπει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται να θεωρεί σίγουρο τον ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς και αναφέρει ότι το χτύπημα στο μάτι της κοπέλας προήλθε από γροθιά. Ο ίδιος περιμένει φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια ή ξυλοκοπήθηκε νωρίτερα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024