Νέες συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο με σημαίες και σταυρούς

Νέες συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μικρότερες ωστόσο σε μέγεθος από την προηγούμενη εβδομάδα.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες, σταυρούς και πανό που γράφουν συνθήματα όπως «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» και «Η ελευθερία δεν είναι δικαίωμα, είναι καθήκον», πολίτες ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται από τις 18:00 στο Σύνταγμα, με αίτημα «μια ζωή ελεύθερη όπως την αξίζουμε» όπως άλλωστε έγραφαν και στο κάλεσμά τους.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες και με συνθήματα κατά των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ, αρκετά από τα άτομα που συμμετέχουν παραπέμπουν σε ακροδεξιούς.

Στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Όταν η πορεία πέρασε από τα Προπύλαια σημειώθηκε ένταση μεταξύ μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου και ατόμων που συμμετείχαν στην πορεία των αντιεμβολιαστών. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν τραυματίες στους οποίους παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: Sputniknews.gr

Πηγή: Sputniknews.gr

Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη με το κάλεσμα να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Όλοι οι Έλληνες στον Λευκό Πύργο – Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Δεν περνάει ο φασισμός» και να έχει την υπογραφή «Έλληνες».

Και εκεί εκατοντάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί κρατώντας σημαίες, σταυρούς μέχρι και εικόνες.

Αίσθηση προκαλεί πανό που φέρει την υπογραφή Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικών, παραπέμποντας σε συνδικάτο, ενώ είναι γνωστό ότι οι ομοσπονδίες των υγειονομικών είναι η ΠΟΕΔΗΝ και η ΟΕΝΓΕ και η Π.Ο.Υ. δεν υπάρχει στα συνδικάτα της Υγείας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr