Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes EQA: Υψηλή τάση

Mercedes EQA: Υψηλή τάση

Το πρώτο compact premium ηλεκτροκίνητο μοντέλο υπόσχεται να σας συναρπάσει με την τεχνολογική του τόλμη σε κάθε επίπεδο, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία μετακίνησης με φιλικό προς το περιβάλλον πρόσημο.

Το συναρπαστικό ηλεκτρικό σύμπαν της Mercedes-Benz έχει έναν νέο κωδικό εισόδου με τη μορφή της EQA, η οποία συνδυάζει τις αρετές της νοήμονος τεχνολογίας και της σύγχρονης πολυτέλειας σε ένα πρακτικό, συμπαγών διαστάσεων όσο και πρωτοποριακό σύνολο που εγγυάται μηδενικούς ρύπους, άφθονο στυλ και πολλαπλές επιλογές.

.

Αφεθείτε στη γοητεία της ηλεκτρικής προσωπικότητας του πρώτου premium compact ηλεκτροκίνητου SUV που υπόσχεται να σας συναρπάσει:

  • Με την εμβληματική σχεδίαση, η οποία μεταβάλλει την επιτυχημένη συνταγή της εξαιρετικά δημοφιλούς GLA, δίνοντας το στίγμα της νέας ηλεκτρικής πολυτέλειας διά χειρός Mercedes-Benz και ταυτόχρονα εγγυάται τη μέγιστη χρηστικότητα χάρη στο SUV αμάξωμα και στην αποδοτική διάταξη που συνεπάγεται η ευφυής σχεδίαση του ηλεκτρικού συνόλου.
  • Τη νέα εκδοχή του συστήματος infotainment, Mercedes-Benz User Experience, με την οθόνη αφής, το διαισθητικό χειρισμό μέσω touchpad και τον πανίσχυρο επεξεργαστή που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα ελέγχου με τη διάσημη πλέον φωνητική εντολή «Ηey Mercedes». Η τελευταία ανοίγει την πύλη του συστήματος τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να μάθει τις συνήθειες του οδηγού.

.

  • Το σύστημα πλοήγησης με ηλεκτρική νοημοσύνη, το οποίο, υποδεικνύοντας στον οδηγό την ενδεδειγμένη διαδρομή σε όρους αποδοτικότητας, μεγιστοποιεί την αξιοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας ή μπορεί να εντοπίσει τον πλησιέστερο φορτιστή.
  • Τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό, ο οποίος εκτός του MBUX και του ευφυούς συστήματος πλοήγησης περιλαμβάνει επίσης φώτα LED High Performance με αυτόματα ρυθμιζόμενους προβολείς, ηλεκτρική θύρα αποσκευών EASY PACΚ, ατμοσφαιρικό εσωτερικό φωτισμό LED 64 αποχρώσεων, πολυτελή καθίσματα με τέσσερις ρυθμίσεις για τη στήριξη της μέσης, κάμερα οπισθοπορείας και δερμάτινο σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι.
  • Τη διαμόρφωση του ηλεκτρικού συνόλου που στην αρχική δικίνητη έκδοση EQA 250 εγγυάται ισχύ 190 ίππων και 375 Nm ροπής, αυτονομία 426 χλμ., μέση κατανάλωση 17,7 kWh/100 χλμ. και δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης σε συνεχές ρεύμα, διαδικασία που αναπληρώνει σε μόλις 30 λεπτά το 80% της ενέργειας των μπαταριών.
  • Tη δυνατότητα επιλογής των τετρακίνητων εκδόσεων EQA 300 4MATIC και EQA 350 4MATIC οι οποίες υπόσχονται υψηλές επιδόσεις χάρη στην γενναιόδωρη ισχύ τους που ξεκινά από τους 228 και φτάνει έως τους 292 ίππους αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει έως τα 432 χλμ. Ταυτόχρονα χάρη σε μια ενεργειακά πιο αποδοτική χαρτογράφηση της μονάδας ελέγχου του συνόλου, αμφότερες οι τετρακίνητες εκδόσεις της EQA αποδεικνύονται πιο φειδωλές ενεργειακά εμφανίζοντας μέση κατανάλωση  17,5 kWh/100 χλμ. χωρίς να διαφέρουν σε χρόνους φόρτισης από τη δικίνητη έκδοση.

.

  • Με την πρακτικότητά της η οποία χάρη στην ευφυή διάταξη εξασφαλίζει χώρο αποσκευών 340 λίτρων και 1.320 λίτρων, με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, και χωρίς να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην δικίνητη και την τετρακίνητη διαμόρφωση.
  • Με την premium πολυτέλεια η οποία είναι συνυφασμένη με την Mercedes-Benz και μεταφράζεται σε ένα μείγμα υψηλής αισθητικής, ακριβών υλικών και αυξημένης τεχνολογικής νοημοσύνης που, με τη συνδρομή της ηλεκτροκίνησης, υπόσχονται μια ακόμα πιο συναρπαστική όσο και άνετη εμπειρία μετακίνησης με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η νέα EQA της Mercedes–EQ. (mercedes–benz.gr)

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024