Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμπάσοφ: «Ομάδα με παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας ο Ολυμπιακός»

Αμπάσοφ: «Ομάδα με παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού, Σαμίρ Αμπάσοφ, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι των Αζέρων με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τους Ερυθρόλευκους ομάδα με ποιότητα.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο τεχνικός της Νέφτσι, Σαμίρ Αμπάσοφ, στην συνέντευξη Τύπου των Αζέρων για το αυριανό ματς των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη.

Ο Αμπάσοφ τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι μια ομάδα με τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, και πως ο Πέδρο Μαρτίνς διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα.

Οι δηλώσεις του Σαμίρ Αμπάσοφ:

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε με πολλά λόγια για μια ομάδα με τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ήδη μαθημένοι να παίζουν σε μεγάλες διοργανώσεις και το γεγονός ότι έχουν αποκλείσει την Άρσεναλ τα λέει όλα.

Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από μία ομάδα με παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας, Καταλαβαίνουμε με ποιον παίζουμε, αλλά νιώθουμε καλά για τον εαυτό μας. Είναι πιθανό να προβλεφθεί το σενάριο του αγώνα, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά.

Στον αγώνα με την Ντιναμό κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία ο αντίπαλος δεν αξιοποίησε. Όμως τώρα αν τα επαναλάβουμε δεν θα υπάρχει επιστροφή και θα αποκλειστούμε. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να έχουμε πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πολλά δυνατά φιλικά φέτος.

Έχουμε αρκετές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, δε χρειάστηκε να μιλήσουμε με κάποιον για να μας βοηθήσει. Είμαι αρκετά ήρεμος σήμερα, η ένταση πέρασε μετά την πρόκριση επί της Ντιναμό, θέλω να μεταφέρω την ηρεμία και στην ομάδα και να παραμείνω ήρεμος και μετά τον αγώνα».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024