Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Στήνονται τα σκηνικά στο Διαφάνι - Τι θα δούμε την τρίτη σεζόντου κύκλ

Άγριες Μέλισσες: Στήνονται τα σκηνικά στο Διαφάνι – Τι θα δούμε την τρίτη σεζόντου κύκλ

Ο Λευτέρης Χαρίτος μας έδωσε μια γεύση από την πρώτη ημέρα.

Αναμονή τέλος. Η έναρξη των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών είναι γεγονός. Οι ηθοποιοί επέστρεψαν στο Διαφάνι, η πρώτη κλακέτα ακούστηκε και οι κάμερες ξεκίνησαν να γράφουν.

Τα νέα σκηνικά μάλιστα έχουν αρχίσει να στήνονται και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook την πρώτη φωτογραφία. Στη φωτογραφία που ανέβασε απεικονίζεται μια κουζίνα διακοσμημένη σε αποχρώσεις του λευκού και του πράσινου.

«Season 3, Νέα δεδομένα. Καλή μας αρχή!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Στον νέο κύκλο τα γεγονότα εκτυλίσσονται στη δύσκολη εποχή της Χούντας.

Κάποιοι πρωταγωνιστές μένουν στο Διαφάνι και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα, ενώ ένα από τα ζευγάρια θα βρεθεί στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων. Η σκοτεινή περίοδος της δικτατορίας στις «Άγριες Μέλισσες» θα φέρει και πάλι κοντά τους δύο πρώην εραστές, Δρόσω και Κωνσταντή, πιο ώριμους όμως από το παρελθόν και αποφασισμένους ν’ αφήσουν πίσω τους το μίσος και τον θάνατο που σκόρπισαν οι δικοί τους και οι ίδιοι και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα με την αδελφή της θα προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό στο μικρό Σέργιο και εκείνος δεν θα πηγαίνει κόντρα σε τίποτα, αφού είδε πως η διαμάχη δεν έκανε καλό σε κανέναν. Στην καρδιά του Σεβαστού υπάρχει ακόμα η Ασημίνα, όμως πια νιώθει μπλοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να τη διεκδικήσει. Η Σταμίρη σοκαρισμένη από το πόσο πολύ έχει επηρεάσει το νέο καθεστώς το χωριό της, όταν βλέπει τον Λάμπρο, τον Προκόπη, αλλά και τον Μπάμπη να στέλνονται στην εξορία, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να μένει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Αναλαμβάνει, λοιπόν, δράση στην Αντίσταση και παίζει τη ζωή της κορόνα γράμματα.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024