Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελέτρα Λαμποργκίνι: Αναστάτωσε την Μύκονο με τις ζουμερές καμπύλες της

Ελέτρα Λαμποργκίνι: Αναστάτωσε την Μύκονο με τις ζουμερές καμπύλες της

Η Ελέτρα Λαμποργκίνι εμφανίστηκε σέξι και ανέμελη στο νησί

Μαζί με την φίλη της Λουντοβίκα Παγκάνι έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους κάνοντας ηλιοθεραπεία σε γνωστό beach bar της Μυκόνου.

Η Ελέτρα Λαμποργκίνι είναι, ως γνωστόν, εγγονή του διάσημου ιδρυτή της εταιρείας κατασκευής supercars.

Η καλλονή επισκέφτηκε το νησί των Ανέμων με την φίλη της Λουντοβίκα Παγκάνι και ο φακός του Mykonos Live Tv τις εντόπισε στο beach bar Kalua στην Παράγκα, να κάνουν ηλιοθεραπεία εντυπωσιάζοντας τους θαμώνες του μαγαζιού με τα εντυπωσιακά κορμιά τους.

Η 26χρονη εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Φερούτσιο Λαμποργκίνι, έχει, γενικώς, κάνει ό,τι της καπνίσει: έχει πάρει μέρος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Super Shore», στο «MTV Latinoamerica», ενώ στην προσπάθειά της για καριέρα στη showbiz την καλωσόρισαν το «MTV Ισπανίας» και το «MTV France»!

Η σέξι Λαμποργκίνι (δεν γίνεται να σε λένε έτσι και να μην είσαι σέξι!)  κατέλυσε σε πολυτελές resort και για να γεμίσει τον χρόνο της.

Έτσι, εκτός από τις βουτιές στην πισίνα, άρχισε να δείχνει τα κάλλη της σε πικάντικες πόζες. Έχοντας γεμίσει τα οπίσθιά της με τατουάζ, η 26χρονη με την ιδιόμορφη προσωπικότητα δεν πήρε χαμπάρι τους παπαράτσι και συνέχισε να τους χαρίζει πλούσιο θέαμα…

Η Ελέτρα δηλώνει τραγουδίστρια και showgirl. Μάλιστα, στην πατρίδα της είναι γνωστή ως η Ιταλίδα Πάρις Χίλτον, αφού αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες περσόνες της χώρας.

Πριν παντρευτεί τον διάσημο Ολλανδό Dj Afrojack, η ζωή της ήταν γεμάτη ξέφρενες νύχτες και κοσμικά πάρτι, ενώ πλέον διατηρεί έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024