Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια ζουν και αναπνέουν για τον έρωτα

Αυτά τα ζώδια ζουν και αναπνέουν για τον έρωτα

Μήπως ανήκετε σε κάποιο από αυτά και δεν το ξέρετε;

Υπάρχουν κάποια ζώδια που ο έρωτας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή τους. Αν δεν είναι ερωτευμένα νιώθουν ένα κενό, δεν είναι ικανοποιημένα και τίποτα δεν έχει νόημα γι’ αυτά. Το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι να βρουν το άλλο τους μισό και στο στομάχι τους να «χορεύουν» πεταλούδες.

Ποια είναι αυτά σύμφωνα με το astrology.gr;

Ο Καρκίνος:

Είναι τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος που δικαίως θεωρείται το ζώδιο που σχετίζεται με τη θαλπωρή, την τρυφερότητα και τις… αγκαλιές! Είναι τόσο διαισθητικός και δεκτικός στις ενέργειες των άλλων ανθρώπων, που προτιμά να μένει στο σπίτι του και να βυθίζεται μέσα στον κυκεώνα των συναισθημάτων του, παρά να κυκλοφορεί στον έξω κόσμο, που είναι πολύβουος, ακατανόητος και συχνά πολύ σκληρός για την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία του. Το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τη Σελήνη, τον πλανήτη που εξουσιάζει τα συναισθήματα και τον εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων. Κάθε τι που συμβαίνει γύρω του το αντιμετωπίζει με βαθύ συναίσθημα και βλέπει τη ρομαντική του πλευρά. Είναι ένα γνήσια θηλυκό ζώδιο και παραμένει «κολλημένο» με την αγάπη σε όλη του τη ζωή.

Ο Ζυγός:

Έχεις συναντήσει ποτέ Ζυγό που να μην είναι ρομαντικός; Ακόμα κι αν δεν το επιδιώκει, η ερωτική φύση του ακτινοβολεί με την παρουσία του, χωρίς καν να το προσπαθήσει. Η Αφροδίτη η θεά της ομορφιάς, της αγάπης και της πολυτέλειας είναι ο πλανήτης που κυβερνά αυτό το ζώδιο και η επιρροή της είναι εξαιρετικά εμφανής τόσο στη συμπεριφορά όσο και στην εμφάνιση αυτού του σούπερ γοητευτικού ζωδίου. Η ζωή του ολόκληρη εξαρτάται αποκλειστικά από τις σχέσεις του με τους άλλους και κυρίως από την ύπαρξη ενός ατόμου που αποτελεί το… σκοτεινό (ή και το φωτεινό) αντικείμενο του πόθου του! Κατά βάθος, κάθε Ζυγός είναι ερωτευμένος με την ιδέα της αιώνιας, αληθινής αγάπης και σίγουρα δεν χρειάζεται τις διάφορες επετείους για να εκφραστεί η ρομαντική του πλευρά.

Ο Σκορπιός:

Τα έντονα συναισθήματα και τα δυνατά πάθη είναι απολύτως ταυτισμένα με τη φύση κάθε Σκορπιού. Είναι σα να προσπαθεί διαρκώς να αγαπήσει παθιασμένα ένα άλλο άτομο το οποίο βέβαια θα ανταποκριθεί εξίσου και θα αφεθεί στον βαθύ και επικίνδυνο έρωτά του! Για τον Σκορπιό, ο έρωτας είναι ένα πολύ μεταμορφωτικό συναίσθημα που τον ανυψώνει από τη μίζερη μονοτονία της πραγματικότητας και τον οδηγεί σε μονοπάτια πολύ πιο συναρπαστικά. Είτε η αγάπη του διαρκέσει είτε εξαφανιστεί, ο Σκορπιός αναπόφευκτα θα μεταμορφωθεί με κάποιο τρόπο. Ο κυβερνήτης πλανήτης του είναι ο Πλούτωνας, που σχετίζεται με το μυστήριο, το σεξ, τα απόλυτα συναισθήματα και τις βαθιές εσωτερικές αλλαγές.

Οι Ιχθύες:

Όταν μιλάμε για τους Ιχθύς, αναφερόμαστε στο πιο ονειροπόλο ζώδιο απ’ όλα. Έχεις συναντήσει ποτέ Ιχθύ που το μυαλό του να μην πετάει συνέχεια στα σύννεφα; Αυτό συμβαίνει επειδή διαρκώς ονειρεύεται έναν κόσμο πολύ πιο μαγικό από την πραγματικότητα που τον περιβάλλει και αναμφίβολα γεμάτο ρομαντισμό! Οι Ιχθύες κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα τον πλανήτη των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και της φαντασίας. Όμως, μήπως τελικά ο ρομαντισμός δεν είναι μόνο μια φαντασίωση την οποία οι κοινοί θνητοί αναζητούν διαρκώς και ζουν για αυτήν; Η ζωή μάς έχει διδάξει ότι ο έρωτας είναι μια κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις ότι το αδύνατο γίνεται δυνατό. Και ένας Ιχθύς το γνωρίζει πολύ καλά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024