Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φολέγανδρος: «Κλειδί» το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις τελευταίες στιγμές της Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος: «Κλειδί» το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις τελευταίες στιγμές της Γαρυφαλλιάς

Το ενδεχόμενο ο καθ΄ομολογία δράστης να είχε χτυπήσει τη Γαρυφαλλιά πριν την πετάξει από το γκρεμό, θα «φωτίσει» το πόρισμα του ιατροδικαστή. Την Τρίτη ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή

Σήμερα οι φίλοι και η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, την αποχαιρέτησαν σε βαθύ κλίμα οδύνης. Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, σε δηλώσεις της ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία της κόρης της και ελπίζει να είναι το τελευταίο θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα μας.

Την ίδια στιγμή, εξετάζεται αν ο 30χρονος χτύπησε τη Γαρυφαλλιά πριν την πετάξει στον γκρεμό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία υποδεικνύουν χειροδικία και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο 30χρονος στην ανάκρισή του.

Συγκεκριμένα η 26χρονη φέρει ένα ύποπτο τραύμα στο μάτι που κατά πάσα πιθανότητα «προέρχεται» από μπουνιά.

Το χτύπημα αυτό δόθηκε πριν η 26χρονη Γαρυφαλλιά καταλήξει στη θάλασσα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν προκύπτει από την πτώση της στα βράχια, όπως οι κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στις συνθήκες του εγκλήματος

Το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι αυτό που αναμένεται να ξεκαθαρίσει όλες τις πτυχές της αποτρόπαιας δολοφονίας και να διευκρινιστεί ο ακριβής χρόνος που έγιναν αυτά τα χτυπήματα, αν δηλαδή προκλήθηκαν από την πτώση της στα βράχια όταν την έσπρωξε ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της ή πριν από αυτή.

Σύμφωνα με τo ertnews.gr, ο ιατροδικαστής αναμένει φωτογραφίες από τα βράχια, το σημείο δηλαδή που έσπρωξε ο καθ’ όμολογίαν δολοφόνος, την 26χρονη, στη Φολέγανδρο, προκειμένου να τις συσχετίσει με φωτογραφίες της σορού της, καθώς και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα.

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία η ιατροδικαστική εξέταση και το περιεχόμενό της, έχει πολύ μεγάλη σημασία η εξέταση των στοιχείων του DNA, των αποτυπωμάτων, των αντιδράσεων πριν και μετά» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης, Αλέξης Κούγιας, ενώ μιλώντας στον ANT1 εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τα λεγόμενα του καθ΄ομολογία δράστη, καθώς όπως είπε μπορεί να συμβουλεύτηκε δικηγόρο μέχρι να συλληφθεί.

«Αντιμετωπίζω με επιφυλάξεις όσα λέει ο καθ’ομολογίαν δράστης. Έχει προηγηθεί μία εξαφάνισή του πολλών ωρών πριν την σύλληψή του. Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει συμβουλευθεί κάποιον συνάδελφό μου για το πώς να κινηθεί ή να αποκρύψει στοιχεία».

Αποκαλύψεις για τη σχέση της 26χρονης Γαρυφαλλιάς με τον 30χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της, φαίνεται πως έχει η μητέρα της άτυχης κοπέλας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης.

Πίστευε πως παρακολουθούσε το κινητό της

«Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επικοινώνησε μαζί μου για πρώτη φορά αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ χτες το απόγευμα, και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Και της είπα ότι μπορώ το απόγευμα, και είπαμε να βρεθούμε σήμερα πριν ή μετά την κηδεία. Η ίδια μου είπε ότι η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης. Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της», είπε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Δικηγόρος 30χρονου: «Μια υπόθεση τραγική με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο»

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ο συνήγορος του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, ανέφερε: «Μου έδωσαν την εντολή να συνδράμω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, μιας υπόθεσης τραγικής με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο» ενώ πρόσθεσε «η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για την μνήμη του θύματος».

Ο καθ΄ομολογία δολοφόνος φαίνεται να υποστηρίζει στην ομολογία του ότι το θύμα τον μείωνε με τη συμπεριφορά του.

«Με είχε υποχείριο της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ πήγαινε από εκεί.», φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς σε μια προσπάθεια να ρίξει το φταίξιμο στο θύμα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου όταν ο 30χρονος έβγαλε το αυτοκίνητο του από το δρόμο η 26χρονη βγήκε από το όχημα και άρχισε να εκλιπαρεί για βοήθεια. Δυστυχώς όμως στο σημείο δεν υπήρχε κάποιος για να την σώσει. Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος την έριξε στη θάλασσα ζωντανή αφήνοντας την να πνιγεί.

«Φώναζε βοήθεια, βοήθεια. Ε, δεν είχα κάνει κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς.»

Ο 30χρονος στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν φέρεται να είπε: «Ζητώ συγγνώμη από τους οικείους της. Έκανα μαλακία καταστράφηκα.». Το σίγουρο είναι ότι η Γαρυφαλλιά όταν βρέθηκε στη θάλασσα ήταν ακόμα ζωντανή, και σύμφωνα και με τα λεγόμενα του δράστη, ο ίδιος δεν προσπάθησε να τη σώσει. Η 26χρονη κοπέλα πέθανε από πνιγμό.

Συγκλονιστικές στιγμές στην κηδεία της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς

Με πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά» αποχαιρέτησαν την 26χρονη η οικογένειά της, οι φίλοι και οι συγγενείς της.

Ξεχωριστή στιγμή ο επικήδειος της φίλης και συναδέλφου της, που «απευθύνθηκε» στον γυναικοκτόνο.

«Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξε όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.

Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».

Η φίλη της 26χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, τελειώνοντας τον επικήδειο χειροκροτήθηκε από τους συγγενείς και φίλους που είπαν το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024